Blogi

Tiistai, Syyskuu 3, 2019, 08:40 | Ei kommentteja »

Saimme tänään kauan odotetun muutos- ja rakennusluvan ja pääsemme ensi viikon alussa aloittamaan tarvittavat muutostyöt osoitteessa Kap Hornin katu 3.  Tämä tarkoittaa, että h-hetki lähestyy ja saamme vielä tässä kuussa kahvilan avatuksi.

Kerron täällä työ etenemistä ja tarkempaa infoa avajaisajankohdasta.

Terveisin

Risto ja Nattapon


Lauantai, Kesäkuu 29, 2019, 07:55 | Ei kommentteja »

Olemme kohdanneet vaikeuksia saada kahvila avatuksi.  Muutoslupaan tarvitaan vielä LVI-suunnitelma, jota odotimme kaksi kuukautta yhdeltä suunnittelijalta.  Hän kuitenkin jätti työn tekemättä ja odotamme nyt uudelta suunnittelijalta LVI piirustuksia että saisimme vihdoin muutosluvat tilan käyttöön kahvilana.  

Pahoittelemme kaikille aiheutunutta haittaa mutta toivomme, että vielä tälle kesälle saamme kahvilan avatuksi.


Sunnuntai, Huhtikuu 14, 2019, 10:21 | Ei kommentteja »

Meillä on ilo kertoa lukijoillemme, että vuoden 2019 suodatinkahviksi on valittu Brick Roasteryn Kenia NGUTU AA -laatukahvi.  

Valinnan suorittivat Helsinki Cofe Festivalin tuomaristo Kaapelilla 13.04.2019.

Tätä todella korkealaatuista kahvia on jo nyt saatavilla omaan keittiöönne nettitilauksella yhteystietolomakkeen kautta ja luonnollisesti heti kun saamme kahvilan avattua osoitteessa Kap Hornin katu 3.  Odotamme edelleen rakennusvirastolta lupaa pieneen muutostyöhön ennen avajaisia.


Lauantai, Maaliskuu 2, 2019, 11:20 | Ei kommentteja »

Hyvää huomenta, aurinkoista päivää tai rauhallista iltaa Jätkäsaari!

Olemme avaamassa mahdollisesti jo tämän kuun aikana uutta ehkä hieman erilaisempaa kahvilaa Jätkäsaareen, aivan Verkkokaupan kupeeseen. Osoitteemme on Kap Hornin katu 3.

Meille valmistuu itsemme näköiset tilat, asiakaspaikkoja 50 ja uusi keittiö.  Haluamme tarjota asiakkaillemme toisen olohuoneen missä voi viihtyä aamusta varhaiseen iltaan vaikka opiskellen tai työskennellen höyryävän kahvikupin äärellä. Vapaa Wifi ja latauspistokkeita löytyy.

Meillä kahvi on maistuvaa, meille tehtyä.  Samoin tarjoamme itse tehtyjä makeita ja suolaisia juustokakkuja ja pienleipomon maistuvia leivonnaisia.  Meiltä voit ostaa mukaan niin leipää kuin makeitakin leipomotuotteita.  Ranskalaisittain voit hakea tuoreen, lämpimän patongin vaikka aamukahville kotiin.  Myymme myös kahvia pakattuna joko valmiiksi jauhettuna tai papuina, samaa laatukahvia mitä voit nauttia kahvilassamme.

Aamuisin päivän tärkein ateria, aamiainen ja päivällä erilaisia kevyitä lounaita, salaattia, keittoja, uuniperunaa.

Kerromme tässä blokissa viimeisimmät kuulumiset ja avaus ajankohdan.  Seuraa sivujamme!